AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine havlu vermek

Kahve falında birisine havlu vermek

Kahve falında birisine havlu vermek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında birisine havlu vermek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında havluyla kurulanmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyalı havlu görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında krem havlu görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havlu asmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına yorulur.

Kahve falında başında havlu görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu hediye almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pazardan havlu almak hata yapılacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havlu aramak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir