Kahve falında birisine çorap görmek

Kahve falında birisine çorap görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında birisine çorap gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Kahve falında ölmüş babaya çorap vermek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi çorap görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında giyilmemiş çorap görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü çorap görmek tersliklerin yoluna gireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında çoraplarını kaybetmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına çorap giydirmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine delalettir.

Kahve falında eşine çorap giydirmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top