AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine anahtar vermek

Kahve falında birisine anahtar vermek

Kahve falında birisine anahtar vermek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, her zaman çok üzgün olacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir yandan cenaze olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine anahtar vermek gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında anahtar verilmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında metal anahtar görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, iyilik görüleceğine inanılır.

Kahve falında kadından anahtar almak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden anahtar almak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı denize atmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalettir.

Kahve falında anahtarın kırılmasını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Kahve falında çok anahtar bulmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir