AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden anahtar almak

Kahve falında ölüden anahtar almak

Kahve falında ölüden anahtar almak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işarettir.

Kahve falında ölüden anahtar almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında ölünün elinde anahtar görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine anahtar vermek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin anahtar verdiğini görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye anahtar vermek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden anahtar almak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüden anahtar almak sevdikleri ile birlikte olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü insandan anahtar almak bilincin artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çok anahtar bulmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir