AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından yakalanmak

Kahve falında biri tarafından yakalanmak

Kahve falında biri tarafından yakalanmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, malının ve parasının da artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında başkası tarafından yakalanmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan tarafından yakalanmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından yakalanmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak borçlanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Kahve falında bir hayvan tarafından yakalanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında askerler tarafından yakalanmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yüklü siparişler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir