AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü aydınlık görmek

Kahve falında birinin yüzünü aydınlık görmek

Kahve falında birinin yüzünü aydınlık görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü aydınlık gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünü aydınlık görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü aydınlık görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında emre aydını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aydınlık sokak görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işarettir.

Kahve falında aydınlık tünel görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında güneş ve aydınlık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir