AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü aydınlık görmek

Kahve falında yüzünü aydınlık görmek

Kahve falında yüzünü aydınlık görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü aydınlık gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü aydınlık görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü aydınlık görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin aydınlığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini aydınlık görmek önemli yerlere geleceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye tabir olunur.

Kahve falında aydınlık kapı görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında aydınlık gökyüzü görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Kahve falında nur aydınlık görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bunun için sabırsızlanacağına alamet eder.

Kahve falında emre aydını görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir