AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzük aldığını görmek

Kahve falında birinin yüzük aldığını görmek

Kahve falında birinin yüzük aldığını görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında tek taş yüzük aldığını görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük satın aldığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kafasına göre birini bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana yüzük aldığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, eşlerin boşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük aldığını görmek bolluğa kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük aldığını görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında birinden yüzük aldığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir