AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yeniden doğduğunu görmek

Kahve falında birinin yeniden doğduğunu görmek

Kahve falında birinin yeniden doğduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yeniden doğduğunu gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında yeniden doğmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüp yeniden doğmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeniden doğduğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yeniden doğduğunu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kardeş doğduğunu görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğmak üzere olduğunu görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına inanılır.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında evine güneş doğduğunu görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir