AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeniden doğmak

Kahve falında yeniden doğmak

Kahve falında yeniden doğmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hayatını yoluna sokacağına, artık rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında yeniden doğmak gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında ölüp yeniden doğmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yeniden doğduğunu görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeniden doğmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında yeniden doğduğunu görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği doğmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek doğduğunu duymak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kuzunun doğduğunu görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eder.

Kahve falında ay doğduğunu görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir