AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sözlendiğini görmek

Kahve falında birinin sözlendiğini görmek

Kahve falında birinin sözlendiğini görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında birinin sözlendiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle sözlenmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasıyla sözlenmek giden birinin geri döneceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sözlendiğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle sözlenmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evliyken başkasıyla sözlenmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla sözlendiğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir