AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizden yardım istemek

Kahve falında birinin sizden yardım istemek

Kahve falında birinin sizden yardım istemek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizden yardım istemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizden yardım istemek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, alım zorluğu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında öğretmenden yardım istemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir kadından yardım istemek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında askerden yardım istemek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir