AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında bir kişinin yardım istediğini görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birine yardım etmek istemek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında başkası için yardım istemek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında komşudan yardım istemek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kardeşten yardım istemek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yardım istediğini görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında askerden yardım istemek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir