AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiir okumak

Kahve falında şiir okumak

Kahve falında şiir okumak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında şiir okumak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında aşk şiiri okumak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiir okumak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şiir okuduğunu görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahnede şiir okumak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şiir okumak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye şiir okumak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine şiir okumak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir