AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey için kavga etmek

Kahve falında bir şey için kavga etmek

Kahve falında bir şey için kavga etmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şey için kavga etmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Kahve falında bir şey için kavga etmek iş hayatında günah işleyeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayıp bir şeyi aramak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi aramak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey diktirmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiye bir şey vermek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin şeyini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye bir şey vermek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şey icat etmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir