AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seyahate çıktığını görmek

Kahve falında birinin seyahate çıktığını görmek

Kahve falında birinin seyahate çıktığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, geride bırakacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Kahve falında birinin seyahate çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Kahve falında birinin seyahate çıktığını görmek büyük maddi kayıp verileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yurtdışına seyahat etmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla seyahat görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında seyahate gideceğini görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında uçak seyahat etmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere seyahat etmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına inanılır.

Kahve falında uçakla seyahat etmek maneviyatın da zenginleşeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uçakla seyahat edeceğini görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir