AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışına seyahat etmek

Kahve falında yurtdışına seyahat etmek

Kahve falında yurtdışına seyahat etmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışına seyahat etmek gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yurtdışına seyahat etmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yurtdışı seyahati görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında yurtdışına gidememek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurda girmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında yurda yerleşmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işaret eder.

Kahve falında yurtdışından aranmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yurt dışında yaşadığını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir