AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni öptüğünü görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni öldürdüğünü görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni aradığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni aldattığını öğrenmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının seni öptüğünü görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının seni hamile görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir