AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının seni hamile görmek

Kahve falında başkasının seni hamile görmek

Kahve falında başkasının seni hamile görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, parasının her zaman bereketli olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının seni hamile gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında başkasının seni hamile görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek önündeki engelleri aşamayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin seni sevdiğini görmek üzüntülerin biteceğine, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin seni öldürmesini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemesini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin seni öldüreceğini görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir