AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin secde ettiğini görmek

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin secde ettiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında ağacın secde ettiğini görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işarettir.

Kahve falında insanların secde ettiğini görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçların secde ettiğini görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında camide secde yapmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında secde yapmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namazda secde etmek her işten alnının akıyla çıkmaya, işinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında secde suresini görmek daha bir sevileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir