AnaSayfa / Genel / Kahve falında secde yapmak

Kahve falında secde yapmak

Kahve falında secde yapmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, onlar için çabalayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında secde yapmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Kahve falında şükür secdesi yapmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide secde yapmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sehiv secdesi yapmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında okuma secdesi yapmak insanlarla tartışacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında secde yapmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilavet secdesi yapmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında secdede dua etmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında secdeye varmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir