AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda secde etmek

Kahve falında namazda secde etmek

Kahve falında namazda secde etmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namazda secde etmek gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında namazda secde etmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında secde namazı kılmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına yorulur.

Kahve falında birini secdede görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kabede secde etmek hobilerine eğileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçların secde ettiğini görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, herkesin yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında secde etmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak secde etmek sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir