AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları sarı olmak

Kahve falında saçları sarı olmak

Kahve falında saçları sarı olmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, umutların biteceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları sarı olmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçını sarıya boyadığını görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulur.

Kahve falında sarı saçlı bebek görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını sarı saçlı görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, başarının düşeceğine inanılır.

Kahve falında sarı saçlı kadın görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını sarı görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Kahve falında saçının sarı olduğunu görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir