AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin para istediğini görmek

Kahve falında birinin para istediğini görmek

Kahve falında birinin para istediğini görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bunalacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin para istediğini gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Kahve falında birinden para istemek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para istemek beden sağlığının zarar göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden para istemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babadan para istemek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işarettir.

Kahve falında başlık parası istemek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından para istemek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para istemek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir