AnaSayfa / Genel / Kahve falında aletle uçmak

Kahve falında aletle uçmak

Kahve falında aletle uçmak maddi kriz yaşanacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aletle uçmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında aletle uçmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında bir aletle uçmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek zarar etmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek aleti görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında müzik aleti çaldığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında epilasyon aleti görmek işinde verimsiz olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalettir.

Kahve falında spor aleti görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir