AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek aleti görmek

Kahve falında erkek aleti görmek

Kahve falında erkek aleti görmek işlerin aksamayacağına, rakiplerini alt edeceğine, kazancında artış olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, başarılı işlere imza atılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek aleti gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında erkek aleti görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında marangoz aletleri görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında şarj aleti görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında masaj aleti görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına delalettir.

Kahve falında tarım aleti görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında teknolojik aletler görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ev aletleri görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, insanların yolunu aydınlatacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak aletleri görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir