AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğünü düşünmek

Kahve falında birinin öldüğünü düşünmek

Kahve falında birinin öldüğünü düşünmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kendisine fazlaca kar getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü düşünmek gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında birinin öldüğünü düşünmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında öldüğünü düşünmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında aldatıldığını düşünmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulur.

Kahve falında taşınmayı düşünmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, zahmete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyameti düşünmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında düşündüğün insanı görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında ev almayı düşünmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir