AnaSayfa / Genel / Kahve falında aldatılmak

Kahve falında aldatılmak

Kahve falında aldatılmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sevdiğini söyleyeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aldatılmak gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında aldattığını görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında birinden silah aldığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını araba aldığını görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek aldırmaya karar vermek çok büyük bir baskı altına gireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında sınavda yardım aldığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında eşya aldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mesaj aldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek aldığını görmek aradaki buzları eriteceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir