AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendine kızdığını görmek

Kahve falında birinin kendine kızdığını görmek

Kahve falında birinin kendine kızdığını görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, isabetli adımlar atacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sıkıntıya düşüreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kendine kızdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında yeğenine kızmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana kızmak hayırlı bir yola girileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babaya kızmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rızkının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin birine kızdığını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında anne kızdığını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızdan ayrılmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında babaya kızmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir