AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin katledildiğini görmek

Kahve falında birinin katledildiğini görmek

Kahve falında birinin katledildiğini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin katledildiğini gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Kahve falında birinin katledildiğini görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanların katledildiğini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanları katletmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında birini katletmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında bebek katletmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir