AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini katletmek

Kahve falında birini katletmek

Kahve falında birini katletmek bol bol hayır duası alınacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, lüks, konfor içinde olacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini katletmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında birini katletmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında insanların katledildiğini görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Kahve falında insanları katletmek dünya hayatında huzurlu olmaya, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin katledildiğini görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bebek katletmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir