AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanları katletmek

Kahve falında insanları katletmek

Kahve falında insanları katletmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında insanları katletmek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında insanları katletmek işlerin açılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında insanların katledildiğini görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin katledildiğini görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında birini katletmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında bebek katletmek kendisini korumaya alacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Kahve falında yıkanan insanları görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında at şeklinde insan görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan hücresi görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir