AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya işediğini görmek

Kahve falında odaya işediğini görmek

Kahve falında odaya işediğini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işaret eder.

Kahve falında odaya işediğini gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında odaya işediğini görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işediğinizi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın işediğini görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek karlı işlere gireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara işediğini görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının işediğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üzerine işediğini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir