AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iç organlarını görmek

Kahve falında birinin iç organlarını görmek

Kahve falında birinin iç organlarını görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin iç organlarını gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında iç organlar görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında insan iç organlarını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan iç organları görmek borçlarının biteceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç organların çıktığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında iç organlarını dışarıda görmek amacına ulaşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç organ yemek bazı konser etkinliklerine katılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir