AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin halı dokuduğunu görmek

Kahve falında birinin halı dokuduğunu görmek

Kahve falında birinin halı dokuduğunu görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatını yoluna koymaya, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin halı dokuduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Kahve falında halı dokuduğunu görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek halı dokumak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin halı dokuduğunu görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı dokumak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı halı dokumak bereketli ve hayırlı olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz halı dokumak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çul dokumak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü dokumak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir