AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evinin yandığını duymak

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında başkasının evinin yandığını duymak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin yandığını duymak huzurunun kaçacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin yandığını duymak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, talihin yüzlerine güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerin yandığını duymak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın delalettir.

Kahve falında işyerinin yandığını duymak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev yandığını duymak gittikçe çıkmaza düşeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yandığını duymak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir