AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin yandığını duymak

Kahve falında işyerinin yandığını duymak

Kahve falında işyerinin yandığını duymak bolluğun ve bereketin artacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında işyerinin yandığını duymak gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında işyerinin yandığını duymak güçlendikçe güçleneceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında iş yerinin yandığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında işyerini yandığını görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir işyerinin yandığını görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin yandığını duymak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yandığını duymak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir