AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin yandığını duymak

Kahve falında bir evin yandığını duymak

Kahve falında bir evin yandığını duymak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, korkularının sona ereceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında bir evin yandığını duymak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında başkasının evinin yandığını duymak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir evin yandığını duymak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin evinin yandığını duymak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yandığını duymak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında işyerinin yandığını duymak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yandığını duymak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ev yandığını duymak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerin yandığını duymak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir