Kahve falında birinden alacaklı olmak

Kahve falında birinden alacaklı olmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, işlerin günden güne artacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden alacaklı olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında para alacağını duymak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında alacağını aldığını görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alacaklı olmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alacak tahsil etmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Kahve falında araba alacağını görmek hayatının da düzene gireceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para alacağını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında alacaklıyı görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalettir.

Kahve falında alacağın olan kişiyi görmek tövbelerin kabul olacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir