AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin emekli olduğunu görmek

Kahve falında birinin emekli olduğunu görmek

Kahve falında birinin emekli olduğunu görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında emekli birini görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında emeklilik görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emekli arkadaşını görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında emekli polis görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin emekli olduğunu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında malulen emekli olmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet eder.

Kahve falında emekli asker görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, zorlukların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin emekli olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir