AnaSayfa / Genel / Kahve falında emekli birini görmek

Kahve falında emekli birini görmek

Kahve falında emekli birini görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında emekli birini gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında emekli görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emekli polis görmek yüzünün her daim güleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emekli cumhurbaşkanı görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalet eder.

Kahve falında malulen emekli olmak mevcut konforunun da devam edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında başkasını emekli görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin emekli olduğunu görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emekli asker görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir