AnaSayfa / Genel / Kahve falında malulen emekli olmak

Kahve falında malulen emekli olmak

Kahve falında malulen emekli olmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, eğer işsizse iş bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, dertlerin son bulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında malulen emekli olmak gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında malulen emekli olmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Kahve falında emekli arkadaşını görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında emeklilik görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında emekli birini görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek işlerin günden güne açılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında emekli imam görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Kahve falında emekli görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının emekli olduğunu görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir