AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonun çarptığını görmek

Kahve falında kamyonun çarptığını görmek

Kahve falında kamyonun çarptığını görmek dertlerinin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonun çarptığını gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında birine kamyon çarptığını görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyonun çarptığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine araba çarptığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına cin çarptığını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini araba çarparken görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir