AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında birinin büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında birinin büyük abdestini yaptığını görmek iyi hissedeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birinin büyük abdestini yaptığını gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında büyük abdeste çıkmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken büyük abdestini yapmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdesti altına kaçırmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdest yapamamak sıkıntılı günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdeste çıktığını görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir