AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin besmele çektiğini görmek

Kahve falında birinin besmele çektiğini görmek

Kahve falında birinin besmele çektiğini görmek zor zamanların biteceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin besmele çektiğini gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Kahve falında besmele çeken birini görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında besmele çektiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin besmele çektiğini görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına tabir olunur.

Kahve falında besmele dinlemek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında besmele çekerek uyanmak iyi şeyler yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet eder.

Kahve falında besmele sesi duymak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı besmeleyle kovmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yeni çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında besmele çekerek şeytanı kovmak her attığı adımı paraya çevireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir