AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak

Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak

Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında akvaryumdan balık yakalamak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında akvaryum balığı yakalamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryuma balık koymak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumda balık yumurtası görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında akvaryumda balıklar görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında renkli akvaryum balığı görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında akvaryum balığının öldüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda balık beslemek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kara kara düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir