AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda balıklar görmek

Kahve falında akvaryumda balıklar görmek

Kahve falında akvaryumda balıklar görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında akvaryumda balıklar gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında akvaryumda turuncu balık görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında akvaryumda çok balık görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında akvaryum balığı görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda küçük balıklar görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında akvaryumda siyah balık görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında akvaryum balık tutmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum balığının öldüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir