AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda balık beslemek

Kahve falında akvaryumda balık beslemek

Kahve falında akvaryumda balık beslemek borçların kolaylıkla kapanacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, işlerin günden güne artacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda balık beslemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında akvaryumda balık beslemek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda japon balığı görmek kaybettiği şeyi bulmasına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Kahve falında akvaryumda renkli balıklar görmek yanlış anlaşılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda siyah balık görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ölü akvaryum balığı görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum balığının öldüğünü görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında akvaryuma balık atmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir