AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin araba sürdüğünü görmek

Kahve falında birinin araba sürdüğünü görmek

Kahve falında birinin araba sürdüğünü görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının araba sürdüğünü görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek evlatların hayırsız çıkacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kızının araba sürdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının araba sürdüğünü görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalettir.

Kahve falında eşinin araba sürdüğünü görmek hayata daha sıkı tutunacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımın araba sürdüğünü görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir