AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını görmek

Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını görmek

Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe rivayet eder.

Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında eşinin araba kazası yaptığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babanın araba kazası yaptığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba kazasında yaralanmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulur.

Kahve falında araba kazası yaptığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında arabayla kazadan kurtulmak eskisinden de iyi olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı kazalı görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir